Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Decizia federaţiei de handbal de a desfiinţa Cupa României nemulţumeşte echipele

Decizia federaţiei de handbal de a desfiinţa Cupa României nemulţumeşte echipele

Decizia federaţiei de handbal de a desfiinţa Cupa României nemulţumeşte echipele
Sursa foto: oltchim rm. valcea
08 Iul 2009   •   18:50

Cupa României nu va avea loc în acest an în urma unei decizii luate de Federaţie Română de Handbal, iar acest fapt a nemulţumit profund cluburile. Petre Berbecaru, vicepreşedintele Oltchim Râmnicu-Vâlcea, nu înţelege de ce o competiţie care reprezintă în toată Europa o plăcere pentru jucătoare şi cluburi, nu va fi organizată în sezonul care urmează să înceapă.
"Peste tot în Europa cupa este un motiv de sărbătoare, la care participă toate echipele, nu numai cele din primul eşalon. Se luptă pentru acest trofeu cu ardoare, este competiţia surprizelor. Ca să nu mai vorbim de fotbal, acolo unde în Anglia sau Spania este un eveniment deosebit. La noi din nou nu se organizează şi nu înţeleg de ce. Noi ne doream să câştigăm Cupa României, ne doream să participăm şi tratam acest trofeu cu maximă seriozitate. Dacă era să decid eu, lărgeam competiţia, le dădeam o şansă şi echipelor din Divizia A. În fine, nu cred că este o decizie corectă", a precizat oficialul vâlcean, pentru Mediafax.
Oltchim nu îşi poate propune câştigarea Cupei României, dar nu duce lipsă de obiective. "Galacticele" de la Vâlcea, întărite şi cu jucătoarele plecate de la Rulmentul Braşov din cauza problemelor financiare, trebuie să câştige campionatul României şi să dispute finala Ligii Campionilor, fapt pe care oltenii în consideră perfect realizabil.
Antena3.ro

×
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close