Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal După modelul Gigi Becali: Antrenorul Stelei la handbal, silit de patron să îşi dea demisia

După modelul Gigi Becali: Antrenorul Stelei la handbal, silit de patron să îşi dea demisia

După modelul Gigi Becali: Antrenorul Stelei la handbal, silit de patron să îşi dea demisia
07 Noi 2008   •   13:52

Înfrângerea suferită de echipa de handbal Steaua MFA Bucureşti miercuri, în deplasare, la Politehnica Izometal Timişoara, scor 28-31, a atras după sine o nouă demitere pe banca roş-albaştrilor, care se află pe locul 8 în clasamentul Ligii Naţionale, cu 6 puncte.
Antrenorul interimar Nicolae Munteanu a fost demis joi de către sponsorul Constantin Cazacu. Fostul mare jucător de handbal a povestit pentru Newsin că a primit ?o fiţuică prin care domnul Cazacu mă înştiinţează că sunt suspendat pe o perioadă de 30 de zile?, asta după ce în timpul partidei pe banca Stelei a avut loc o ceartă între cei doi. ?Această foaie care nu are nicio semnătură şi nicio ştampilă mi-a fost adusă de Cazacu, care, cu fratele său şi un bodyguard au pătruns în camera mea de hotel de la Timişoara?, a explicat Munteanu.
Situaţia de la echipa de handbal pare trasă la indigo cu cea din fotbal, unde patronul îşi intră din când în când în rolul de antrenor, dar mai ales îşi bate joc de legendele clubului. ?L-a dat afară pe Vasile Stângă, pe Radu Voina, pe Dumitru Berbece, pe Cornel Oţelea, acum nu mai are pe cine să schimbe, se poate instala acolo, îşi poate lua jucăria preferată. Demnitatea mea nu poate fi călcată în picioare de Cazacu cu nişte bodyguarzi, nu trebuie să imi spună el că nu sunt un antrenor bun sau că sunt un nimic?, a răbufnit Munteanu.
Munteanu este al cincilea antrenor care este dat afară de patronul Stelei în ultimul an. Steaua a plecat astfel în Slovenia, pentru meciul de Liga Campionilor cu Cimos Koper, fără antrenor. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 18:45.
Antena3.ro

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close