Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Echipa de handbal Rulmentul Urban a fost preluată de Primăria Braşov

Echipa de handbal Rulmentul Urban a fost preluată de Primăria Braşov

Echipa de handbal Rulmentul Urban a fost preluată de Primăria Braşov
17 Noi 2009   •   18:43


Societatea Comercială Urban a anunţat că se retrage definitiv din structura asociativă care patrona clubul de handbal feminin Rulmentul, invocând motive economice. Echipa a fost preluată astfel de Primăria Braşov, singurul membru al structurii asociative.

Primarul George Scripcaru susţine, conform NewsIn, că poartă discuţii cu mai multe firme din oraş şi că îşi doreşte ca măcar două dintre acestea să se alăture eforturilor municipalităţii de susţinere a echipei de handbal feminin. Primarul Braşovului a discutat cu antrenorul principal al echipei, Herbert Muller, care este posibil să rămână în funcţie: "Am discutat cu Herbert Muller şi avem multe puncte de vedere comune. Nu exclud posibilitatea ca Muller să rămână antrenorul principal al echipei. Şeful Direcţiei de Sport din Primărie, Florin Florea, va purta negocierile cu actualul antrenor şi vom vedea dacă vor ajunge la o înţelegere".

Formaţia feminină de handbal Rulmentul Urban Braşov a început să aibă probleme financiare încă de la finalul anului 2008, iar până în prezent mai multe jucătoare au părăsit formaţia din cauză că nu fuseseră plătite, astfel că la începutul lunii noiembrie tehnicianul Herbert Muller mai avea la dispoziţie doar şapte jucătoare în lot.

Din cauza problemelor de lot, Rulmentul Braşov a fost eliminată în turul 3 al Cupei EHF, competiţie în care în sezonul 2008-2009 a jucat finala, iar în Liga Naţională ocupă locul 5, cu 10 puncte.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: handbal feminin
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close