Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Final Four. CSM București a câștigat medalia de bronz în finala mică contra Cristinei Neagu

Final Four. CSM București a câștigat medalia de bronz în finala mică contra Cristinei Neagu

Final Four. CSM București a câștigat medalia de bronz în finala mică contra Cristinei Neagu
07 Mai 2017   •   18:00

CSM Bucureşti a câştigat medaliile de bronz în Liga Campionilor la handbal feminin, duminică, după ce a învins-o pe Buducnost Podgorica cu scorul de 26-20 (13-12), în finala mică a turneului Final4 jucat în Papp Laszlo Sportarena din Budapesta. 

După ce anul trecut a câştigat în premieră trofeul, CSM Bucureşti a obţinut acum medaliile de bronz, o performanţă meritorie pentru handbalul românesc. 

CSM Bucureşti, învinsă sâmbătă de Vardar Skopje cu 38-33, a dominat finala mică disputată în compania echipei Buducnost, antrenorul Dragan Adzic folosind-o pe Cristina Neagu doar în prima parte a meciului. Pentru Neagu a fost ultimul său meci la Buducnost, ea urmând să joace din vară la CSM. 

Începutul meciului a fost echilibrat, iar în min. 6 scorul era 4-4, după care au urmat cinci goluri la rând pentru campioana României, care s-a desprins la 9-4 (14). CSMB s-a aflat la controlul jocului până spre final, când au încasat patru goluri consecutive şi au intrat la pauză cu un singur gol în plus, 13-12. 

Jocul a fost strâns după pauză câteva minute, scorul fiind egal, 14-14, în min. 33, dar au venit patru goluri ale campioanei României, pentru 18-14 (40), iar apoi Buducnost nu a mai contat, CSM Bucureşti câştigând clar, cu 26-20, spre bucuria numeroşilor spectatori români (circa 1.500) aflaţi în sala din capitala Ungariei. 

Finalul a fost emoţionant, cu jucătoarele de la Buducnost îmbrăţişând-o pe Neagu, aflată în lacrimi, la mijlocul terenului, în timp ce jucătoarele CSM-ului au primit medaliile de bronz de la Narcisa Lecuşanu, oficial EHF. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close