Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Finala Ligii Campionilor: 100 de lei, cel mai ieftin bilet la returul Oltchim - Viborg

Finala Ligii Campionilor: 100 de lei, cel mai ieftin bilet la returul Oltchim - Viborg

Finala Ligii Campionilor: 100 de lei, cel mai ieftin bilet la returul Oltchim - Viborg
26 Apr 2010   •   13:36


Oltchim Râmnicu Vâlcea va pune în vânzare 4.500 de bilete pentru meciul retur al finalei Ligii Campionilor la handbal feminin, care se va disputa pe 15 mai în compania formaţiei Viborg HK.

Cel mai ieftin bilet va costa 100 de lei, la categoria a III-a (sectoarele din colţurile sălii, la etaj), iar cele mai scumpe, categoria I, vor costa 200 de lei (rândurile 1-9 de la etaj şi sectoarele centrale din spatele celor două porţi), în timp ce biletele la categoria a II-a vor costa 150 de lei (rândurile 10-18 la etaj şi sectoarele laterale din spatele celor două porţi).

Accesul publicului va fi permis începând cu ora 18.00, numai în baza biletelor de intrare personalizate pentru acest joc. Abonamentele emise de CS Oltchim pentru sezonul competiţional 2009/2010, valabile doar în Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea, nu vor putea fi folosite la acest joc care se desfăşoară la Sala Polivalentă din Bucureşti. Posesorii acestor abonamente vor beneficia, în schimb, de prioritate la procurarea biletelor cu loc rezervat în sectoarele sălii, în funcţie de valoarea acestor abonamente şi a preferinţelor solicitanţilor.

Copii în vârstă de până la 10 ani au acces gratuit, însoţiţi de persoane mature, neputând ocupa locuri în sală. Cei peste 10 ani vor avea acces în sală numai cu bilet de intrare.

Biletele de intrare pot fi procurate în felul următor:

- posesorii de abonamente - de la Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea, în zilele de 3 şi 4 mai, între orele 9.00 şi 20.00;

- publicul spectator din Râmnicu Vâlcea - de la Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea, în zilele de 5 şi 6 mai, între orele 9.00 şi 20.00;

- publicul spectator din Bucureşti - de la casele de bilete ale Sălii Polivalente din Bucureşti, în zilele de 7 şi 8 mai, intre orele 9.00 şi 19.00.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Oltchim Ramnicu Valcea
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close