Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal FRH amână discuţiile privind demiterea lui Voina. "Comisia Tehnică nu deschide subiectul"

FRH amână discuţiile privind demiterea lui Voina. "Comisia Tehnică nu deschide subiectul"

FRH amână discuţiile privind demiterea lui Voina. "Comisia Tehnică nu deschide subiectul"
Sursa foto: radu voina
02 Feb 2010   •   18:02

Radu Voina rămâne în funcţia de selecţioner al echipei naţionale de handbal feminin din motive cel puţin bizare. Cu toate că a primit critici din toate părţile după campania ratată de la Campionatul Mondial din China, Voina este păstrat în funcţie deoarece Comisia Tehnică a FR de Handbal nu propune subiectul schimbării selecţionerului. Preşedintele Gaţu se scuză şi spune că are mâinile legate.
"Nu am discutat astăzi despre situaţia domnului Voina. Deocamdată, acest subiect rămâne ca-n gară. Analiza care s-a făcut acum trei săptămâni, cu o zi înainte de desfăşurarea Consiliului de Administraţie din luna ianuarie, a fost una de doi lei, pentru că nu s-a votat nimic. Astăzi, s-a aprobat Comisia Tehnică şi componenţa ei şi nu s-a discutat absolut nimic despre această problemă. Deocamdată, avem alte obiective la nivelul Consiliului de Administraţie. Lucrăm la strategie, s-au aprobat nişte regulamente de disciplină, cel al Comisiei de Arbitrii şi cel pentru Comisia Tehnică, care vor intra în vigoare de mâine. Deocamdată, Radu Voina rămâne la naţionala feminină. Nu noi stabilim ce se întâmplă cu el. Noi validăm propunerile Comisiei Tehnice, aşa scrie în statut", a declarat Cristian Gaţu pentru Mediafax.
Echipa naţională a româniei s-a clasat doar pe locul al optulea la Campionatul Mondial din China, de la Suzhou, fiind eliminată din faza a doua a grupelor după o înfrângere surprinzătoare cu reprezentativa Spaniei. Voina a mai condus echipa naţională la Campionatul European din 2008, unde "tricolorele" s-au clasat pe locul al patrulea.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Radu Voina
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close