Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Gyor - Oltchim 25-25. Vâlcencele, favorite la calificarea în finala Ligii Campionilor!

Gyor - Oltchim 25-25. Vâlcencele, favorite la calificarea în finala Ligii Campionilor!

Gyor - Oltchim 25-25. Vâlcencele, favorite la calificarea în finala Ligii Campionilor!
Sursa foto: steluta luca
11 Apr 2010   •   19:44

Oltchim Râmnicu Vâlcea a reuşit, dumnică, un rezultat formidabil în turul semifinalei Ligii Campionilor cu Gyor, în Ungaria. Jucătoarele lui Radu Voina au încheiat la egaliatate, 25-25, partida de la Gyor după un meci foarte spectaculos, cu multe răsturnări de scor. Româncele ar fi putut chiar să câştige, dar au pierdut în ultimul minut un avantaj de două goluri.
Atmosferă de mare sărbătoare la Gyor cu ocazia meciului care a deschis semifinala Ligii Campionilor. Cei sub 2000 de fani au putut vedea un spectacol pe cinste, dat de două echipe care îşi doreau cu orice preţ victoria. Echilibrul a fost, însă, greu de rupt în prima parte a meciului, iar orice avantaj luat de una dintre echipe era repede amortizat de cealaltă. Repriza s-a încheiat cu Oltchim în avantaj, după un gol marcat în ultima secundă.
Actul al doilea a fost şi mai spectaculos, iar echipele au avut perioade de joc în care au marcat câte 4, 5 sau 6 goluri la rând, fără ca adversarul să modifice tabela. Spre finalul meciului, româncele au avut un avantaj de două goluri, dar lipsa de concentrare a transformat victoria într-o remiză.
Returul se va juca la Râmnicu Vâlcea peste o săptămână, iar jucătoarele lui Radu Voinea au prima şansă la calificarea în finala Ligii Campionilor.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close