Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal HANDBAL FEMININ ROMÂNIA - DANEMARCA. Ziua decisivă pentru elevele lui Ambros Martin

HANDBAL FEMININ ROMÂNIA - DANEMARCA. Ziua decisivă pentru elevele lui Ambros Martin

HANDBAL FEMININ ROMÂNIA - DANEMARCA. Ziua decisivă pentru elevele lui Ambros Martin
14 Dec 2016   •   13:05

HANDBAL FEMININ ROMÂNIA - DANEMARCA. Naţionala de handbal a României va juca azi, de la ora 19.30, cel mai important meci de la Campionatul Mondial din Suedia, cu Danemarca.

HANDBAL FEMININ ROMÂNIA - DANEMARCA. Antrenorul "tricolorelor", Ambros Martin, este convins că elevele sale se pot califica între cele mai bune patru echipe de pe continent.

HANDBAL FEMININ ROMÂNIA - DANEMARCA. "Sunt fericit. Nu doar pentru victorie, ci pentru că am învins şi când nu am făcut un joc aşa de bun. Este un lucru care aparţine învingătorilor. Este normal într-o astfel de competiţie, când joci foarte des multe meciuri cu tensiune, să mai apară şi astfel de momente. Toate echipele trec prin astfel de situaţii. Dar din fericire am obţinut 2 puncte, iar acest lucru este cel mai important.

HANDBAL FEMININ ROMÂNIA - DANEMARCA. Mă gândesc acum doar la faptul că echipa trebuie să se odihnească cât mai mult posibil înaintea meciului cu Danemarca. Am fi avut nevoie de o perioadă de recuperare mai lungă, dar asta este competiţia", a declarat antrenorul naţionalei României, potrivit ProSport.

HANDBAL FEMININ ROMÂNIA - DANEMARCA. Spaniolul are încredere că jucătoarele sale vor fi mult mai concentrate la duelul cu Danemarca şi crede că sprijinul publicului poate face diferenţa.

HANDBAL FEMININ ROMÂNIA - DANEMARCA. "Echipa ştie cum să reuşească. Ne gândim că putem obţine ce ne dorim dacă ne apărăm. În faţa noastră va fi o echipă redutabilă, care se simte aproape ca acasă. Danemarca va avea foarte mulţi suporteri, dar nici noi nu ne simţim singuri, avem mulţi suporteri şi cred că va fi un meci special pentru noi", a precizat Ambros Martin.

HANDBAL FEMININ ROMÂNIA - DANEMARCA. În meciul cu Cehia, una dintre cele mai importante jucătoare din echipa României, Eliza Buceschi, nu a fost deloc folosită. Nu doar pentru a fi menajată înaintea partidei decisive cu danezele, dar şi din cauza problemelor pe care le-a avut recent.

HANDBAL FEMININ ROMÂNIA - DANEMARCA. "Eliza nu a venit aici în cea mai bună formă, pentru că nu a jucat atât cât şi-a dorit în competiţii, a avut şi ceva probleme medicale, dar are o motivaţie foarte mare. Probabil că va fi puţin mai odihnită pentru mâine (azi - n.r.), dar danezii o cunosc foarte bine", a explicat ibericul.

Alexandru Dedu, presedinte FRH:

HANDBAL FEMININ ROMÂNIA - DANEMARCA. "Suntem la mana noastra, asta e foarte bine. Avem un psiholog langa fete, le va ajuta si munca lui. Nu ne intereseaza ce face Rusia, noi trebuie sa ne vedem de meciul cu Danemarca. Oboseala e mare la acest nivel, dar avem o echipa medicala si niste maseuri excelenti acolo, avem incredere ca pot ridica echipa dupa un astfel de joc!"

×
Subiecte în articol: România Danemarca Handbal
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close