Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Spaniolul Ambros Martin, noul selecţioner al echipei naţionale de handbal feminin a României

Spaniolul Ambros Martin, noul selecţioner al echipei naţionale de handbal feminin a României

Spaniolul Ambros Martin, noul selecţioner al echipei naţionale de handbal feminin a României
Sursa foto: Foto: frh.ro
04 Oct 2016   •   21:25

Spaniolul Ambrosio José Martín Cedres este, de marţi, noul antrenor al echipei naţionale de handbal feminin a României, anunţă Federaţia Româna de Handbal pe site-ul său oficial.

”Ambrosio José Martín Cedres, Antrenorul Anului în 2013 și 2014, câștigător de două ori al Ligii Campionilor și al multor alte trofee importante, a semnat un contract cu FRH până în 2020, fiind responsabil cu strategia Handbalului Național Feminin. Antrenorul spaniol îl va înlocui în această funcție pe suedezul Tomas Ryde, care a condus Naționala Feminină în ultimele 16 luni și care se va dedica mai departe carierei de om de afaceri, aceasta oferindu-i la acest moment oportunități deosebite”, se arată în comunicatul postat pe site-ul frh.ro.

Pentru Naționala de Senioare a României, Ambros Martin va face echipă cu actualul antrenor secund, Costică Buceschi și cu antrenorul cu portarii, Jaume Fort Mauri. El va conduce în paralel și echipa de club Gyori Audi ETO KC. 

 

×
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close