Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Handbal feminin: Vezi cu cine joacă Tomis în Cupa Cupelor şi Dunărea Brăila în Cupa EHF

Handbal feminin: Vezi cu cine joacă Tomis în Cupa Cupelor şi Dunărea Brăila în Cupa EHF

Handbal feminin: Vezi cu cine joacă Tomis în Cupa Cupelor şi Dunărea Brăila în Cupa EHF
23 Noi 2010   •   14:14

Marţi, în cadrul tragerii la sorţi de la Viena, HC Dunărea Brăila şi Tomis Constanţa şi-au aflat adversarele din optimile Cupei EHF, respectiv Cupei Cupelor.

Astfel, Tomis Constanţa va întâlni formaţia rusă Rostov Don, în Cupa Cupelor, meciul tur urmând să se joace în 5-6 februarie, la Constanţa, iar cel retur o săptămână mai târziu, în Rusia. Constănţencele s-au calificat fără probleme în această fază a competiţiei după ce au trecut, cu dublă victorie, în turul trei, de portughezele de la Madeira Andebol (51-45).

De partea cealaltă, Dunărea Brăila va întâlni formaţia daneză Team Esbjerg, în optimile Cupei EHF.    Partida tur se va juca în 5-6 februarie, la Brăila, iar cea retur, o săptămână mai târziu, pe terenul formaţiei nordice. Româncele au obţinut calificarea în optimi după ce au eliminat campioana Greciei, Ormi Loux Patras, cu 52-47. Danezele au ajuns în această fază a competiţiei după ce au trecut, la limită, de nemţoaicele de la Buxtehuder SV, cu 53-53.



×
Subiecte în articol: handbal feminin
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close