Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Handbal masculin: România - Bosnia 36-31, în ajunul Campionatului Mondial

Handbal masculin: România - Bosnia 36-31, în ajunul Campionatului Mondial

Handbal masculin: România - Bosnia 36-31, în ajunul Campionatului Mondial
10 Ian 2009   •   20:57

Echipa naţională de a României la handbal masculin a câştigat meciul de pregătire din Danemarca, jucat în compania Bosniei, cu 36-31 (18-13). Partida s-a disputat în oraşul Silkeborg şi a fost al doilea meci disputat de elevii lui Ayhan Omer, primul fiind pierdut vineri cu vicecampioana olimpică Islanda, scor 28-34.
România mai are un singur meci de jucat în Danemarca, duminică, împotriva reprezentativei ţării gazde. Nordicii sunt deţinătorii titlului de campioani ai Europei, motiv pentru care acesta este testul perfect în pregătirea campaniei de la Campionatul Mondial din Croaţia.
Turneul din Croaţia se va desfăşura între 16 ianuarie şi 1 februarie, România urmând să întâlnească reprezentativele Franţei, Ungariei, Australiei, Slovaciei şi Argentinei în cadrul Grupei A. Aceasta este prima participare a României la un turneu final de Campionat Mondial din 1995, din Islanda. Echipei lui Ayhan Omer nu i se dau deloc multe şanse la câştigarea competiţiei, cota de la casele de pariuri pentru o asemenea reuşită fiind, conform gsp.ro, de 300 la 1.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bosnia Campionatul Mondial de handbal
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close