Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Handbaliştii români vor să producă surpriza la CM din Croaţia

Handbaliştii români vor să producă surpriza la CM din Croaţia

Handbaliştii români vor să producă surpriza la CM din Croaţia
02 Ian 2009   •   15:55

Reveniţi la o competiţie majoră după o pauză de 14 ani, handbaliştii români sunt decişi să facă o surpriză. Elevii lui Aihan Omer vor să se califice în fazele superioare al Campionatului Mondial din Croaţia, programat în perioada 16 ianuarie - 1 februarie 2009.
Optimismul din tabăra naţionalei României a crescut şi mai mult după cele două partide de verificare pierdute la limită în faţa Serbiei, 38-40 şi 33-34. ?Au fost două meciuri foarte bune împotriva unei echipe care se află şi ea în plină pregătire pentru Campionatul Mondial. Am condus în ambele dispute şi poate că din neatenţie am pierdut pe final, dar cred că au fost repetiţii utile, mai ales că jocul nostru a fost unul reuşit", a declarat extrema stângă de la HCM Constanţa, Mihai Timofte, pentru Telegraf.
"Am cedat la diferenţe minime în faţa Serbiei, dar important este că am jucat handbal la nivel înalt. Nu este la îndemâna oricui să-i ţină în şah pe sârbi în propriul fief, iar evoluţia echipei ne dă speranţe în perspectiva Campionatului Mondial?, a adăugat Ionuţ Rudi Stănescu, titularul postului de portar atât la HCM, cât şi la naţională.
România va înfrunta în faza grupelor adversari puternici precum Franţa, Ungaria, Slovacia, Argentina şi Australia.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Campionatul Mondial de handbal
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close