Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Handbalistul Marian Cozma, înjunghiat mortal în Ungaria

Handbalistul Marian Cozma, înjunghiat mortal în Ungaria

Handbalistul Marian Cozma, înjunghiat mortal în Ungaria
Sursa foto: Ultima ora
08 Feb 2009   •   18:28

Handbalistul român Marian Cozma a fost ucis, în urma unui scandal izbucnit într-un club din Ungaria, unde se afla, împreună cu mai mulţi prieteni, pentru a sărbători un eveniment. Grupul a intrat într-un conflict verbal cu mai mulţi localnici rromi, care au scos imediat cuţitele. Marian Cozma a fost înjunghiat în inimă şi a murit după două ore la spital.
Alţi doi colegi de-ai handbalistului, sârbul Zarko Sesum şi croatul Ivan Pesic, au fost răniţi şi se află în stare gravă la spital. Unul dintre ei a fost înjunghiat în rinichi, care i-a fost extirpat în urma unei intervenţii chirurgicale. Cel de-al doilea handbalist rănit a suferit grave leziuni cerebrale.
Marian Cozma a mai fost înjunghiat, în urmă cu patru ani, pe o stradă din Bucureşti. Deşi rana de atunci a fost destul de gravă, fiind localizată în apropierea coloanei vertebrale, Cozma a revenit în sala de sport după doar o lună şi jumătate.
Cozma, poreclit "Păsărilă" de apropiaţi, activa la echipa MKS Veszprem din Ungaria şi era pivot în echipa naţională a României, de unde s-a şi retras la sfârşitul lui ianuarie, declarând că nu mai vine la lot cât timp este antrenor Aihan Omer. Înainte de a evolua la echipa ungară, Marian Cozma a fost jucător al echipei Dinamo Bucureşti.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: marian cozma
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close