Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal HCM Constanţa a învins St Petersburg cu un gol în ultima secundă

HCM Constanţa a învins St Petersburg cu un gol în ultima secundă

HCM Constanţa a învins St Petersburg cu un gol în ultima secundă
19 Noi 2010   •   10:32

Echipa masculină de handbal HCM Constanţa a trecut in extremis de formaţia rusă HC Sankt Petersburg, într-un meci din Grupa D a Ligii Campionilor.

HCM a reuşit victoria în ultima secundă, 29-28, graţie unui gol marcat de Sabou, acesta fiind al doilea succes al constănţenilor, primul reuşit tot in extremis cu Bosna Sarajevo, 26-25.

Finalul a fost dramatic şi tensionat, cu un meci pe muchie de cuţit şi probleme cu cronometrul oficial. În minutul 59, HCM conducea cu 28-26, dar oaspeţii au punctat de două ori în ultimul minut şi au egalat, golul victoriei echipei gazdă fiind reuşit de Sabou pe un ultim atac rapid.

"Un meci greu, aşa cum ne aşteptam. Chiar dacă ei sunt debutanţi în această competiţie, suntem cam la acelaşi nivel. Ar fi trebuit ca plusul de experienţă pe care îl avem în Liga Campionilor să ne ducă la un final mai liniştit, însă nu am reuşit acest lucru decât până în minutul 55. Ca şi în meciul cu HC Bosna Sarajevo am câştigat printr-un foarte mare noroc şi nu ştiu până unde va mai merge acest noroc", a declarat jucătorul Silviu Băiceanu.

 
 


Clasament
1. Ciudad Real        7p
2. Flensburg    6p
3. RK Zagreb     6p
4. HCM Constanţa    4p
5. St. Petersburg    2p
6. Bosna Sarajevo    1p

Urmează: St. Petersburg-HCM Constanţa (24 noiembrie)

×
Subiecte în articol: HCM Constanta
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close