Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal HCM Constanţa a pierdut din nou în Liga Campionilor, 25-27 cu Cimos Koper

HCM Constanţa a pierdut din nou în Liga Campionilor, 25-27 cu Cimos Koper

HCM Constanţa a pierdut din nou în Liga Campionilor, 25-27 cu Cimos Koper
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    14 Oct 2011   •   10:03

HCM Constanţa a pierdut şi cel de-al treilea meci din grupa C a Ligii Campionilor la handbal masculin, 25-27 cu Cimos Koper.

 
Campioana României a ajuns astfel pe ultima poziţie, fără niciun punct, şi are şanse tot mai mici de a se califica mai departe.
 
După o primă repriză echilibrată, care s-a încheiat la egalitate (14-14), constănţenii au dat senzaţia în partea secundă că s-au desprins decisiv, conducând la cinci goluri în minutul 37, scor 20-15. Finalul a fost însă de coşmar pentru HCM, care, de la 24-21, nu a mai reuşit să înscrie timp de 11 minute, astfel că slovenii au revenit şi au preluat conducerea şi au pus un avantaj de trei goluri (24-27), cu patru minute înainte de sfârşitul meciului.
 
Deşi oaspeţii au evoluat cu doi oameni mai puţin în ultimele patru minute, românii nu au marcat decât o dată, Skof făcând adevărate minuni în poarta lui Cimos, astfel că rezultatul final a pecetluit un nou eşec pentru handbaliştii lui Ion Crăciun suferă al treilea eşec consecutiv în Liga Campionilor.
 
Păcat, aveam mare nevoie de cele două puncte. Din păcate, după ce am condus cu cinci goluri, ne-am relaxat şi nu am mai fost atenţi în joc. Calificarea nu e pierdută, dar acum va trebui să aducem puncte din deplasare”, a declarat la final Alexandru Csepreghi, cel care a fost cel mai bun marcator al constănţenilor, cu 6 goluri.
 
În următorul meci, HCM va evolua în deplasare, cu HC St. Petersburg, partida urmând să aibă loc pe 19 octombrie.
 

×
Subiecte în articol: HCM Constanta
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close