Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal HCM Constanţa câştigă la scor şi se califică în "sferturile" Cupei Cupelor

HCM Constanţa câştigă la scor şi se califică în "sferturile" Cupei Cupelor

HCM Constanţa câştigă la scor şi se califică în "sferturile" Cupei Cupelor
Sursa foto: hcm constanta
22 Feb 2009   •   15:45

Constănţenii de la HCM s-au calificat în sferurile de finală ale Cupei Cupelor la handbal masculin după ce au reuşit să câştige cu 31-20 partida de acasă cu slovanii de la Tatran Preşov. Românii au reuşit să se concentreze într-un meci foarte tensionat şi să recupereze diferenţa de opt puncte cu care venise din Slovacia.
Meciul din Constanţa de duminică s-a jucat în faţa a 2.500 de spectatori care au încurajat echipa, ştiind că va fi nevoie de o mobilizare exemplară pentru a reveni de la 25-33, scor cu care românii pierduseră în tur. A fost o partidă cu multe eliminări, dintre care 13 temporare şi trei cartonaşe roşii. Din fericire, handbaliştii români au fost cei care s-au aflat mai mult în avantaj numeric, ei având şase eliminări temporare, spre deosebire de adversari, care au avut şapte, potrivit Mediafax.
Meritul jucătorilor de la HCM, care au reuşit victoria la 11 goluri diferenţă, este cu atât mai mare cu cât cel mai bun jucător al adversarilor de la Tatran Preşov a fost portarul echipei, Krupa, care a scos 17 şuturi ale handbaliştilor constănţeni, spre deosebire de Mihai Popescu, autorul a 12 intervenţii decisive pentru HCM.
Înaintea partidei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului handbalist Marian Cozma, ucis în oraşul maghiar Veszprem, unde juca pentru formaţia din localitate, anunţă sursei amintite.
Cei mai buni marcarori ai celor două echipe au fost:
Pentru HCM: Toma - 6 goluri, Adzic - 6, Sadoveac - 6, Csepreghi - 4, Schuch - 2, Nicolae - 2, Sabou - 2, Buricea - 2, Bãiceanu - 1. Golurile
Pentru Preşom: Radcenko - 1, Funak - 8, Mazar - 4, Hunady - 3, Urban - 2, Pekar - 2.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: HCM Constanta
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close