Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal HCM Constanţa egalează dramatic Steaua, 23-23, şi este aproape de a deveni campioană (VIDEO)

HCM Constanţa egalează dramatic Steaua, 23-23, şi este aproape de a deveni campioană (VIDEO)

HCM Constanţa egalează dramatic Steaua, 23-23, şi este aproape de a deveni campioană (VIDEO)
Sursa foto: csepreghi
10 Apr 2010   •   18:57

Steaua şi campioana HCM Constanţa au remizat, sâmbătă, la Bucureşti, 23-23. Bucureştenii au dat cu piciorul unui avans incredibil luat în prima repriză, 13-4, şi au permis constănţenilor să recupereze din golurile diferenţă. Cu toate acestea, cel decisiv nu a venit decât în secundele de final al jocului, după o aruncare a lui Sadoveac. Cu acest hop trecut cu bine de constănţeni, titlul este aproape adjudecat de HCM, prin prisma programului uşor.
Începutul de meci le-a aparţinut în totalitate bucureştenilor. Datorită intervenţiilor portarului Obrad Ivezic, Steaua s-a distanţat repede la 7-1, în minutul 10, pentru ca peste un sfert de oră tabela să arate 13-4. Totuşi, constănţenii şi-au revenit şi, treptat, au redus deficitul. În ultimele zece minute s-a jucat de la egal la egal, dar Steaua părea să se îndrepte spre o victorie. Un avantaj de două goluri cu trei minute înainte de final a fost irosit de "militari" pe final, iar Sadoveac a egalat în minutul 59.
HCM totalizează 38 de puncte, cu 3 mai multe decât urmăritoarea UCM Reşiţa, dar cu o partidă disputată în plus. Programul echipei de pe litoral este, însă, foarte uşor în ultimele trei etape, motiv pentru care jucătorii au sărbătorit fără menajamente egalul obţinut la Bucureşti.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: HCM Constanta steaua
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close