Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal HCM Constanţa părăseşte Cupa Cupelor după ce a fost umilită şi acasă de Valladolid

HCM Constanţa părăseşte Cupa Cupelor după ce a fost umilită şi acasă de Valladolid

HCM Constanţa părăseşte Cupa Cupelor după ce a fost umilită şi acasă de Valladolid
Sursa foto: hmc constanta
05 Apr 2009   •   16:19

Meciul de la Constanţa dintre HCM şi spaniolii de la Pevafersa Valladolid a fost una marcată de lipsă de interes. Din partea jucătorilor, care au pierdut la 8 goluri, scor 27-35 (9-19) în condiţiile în care aveau 15 goluri de recuperat, dar şi din partea suporterilor, care au fost mai degrabă interesaţi de soarta echipei de fotbal a oraşului, cerând demisia antrenorului de la Farul, Ion Marin.
Partida din sferturile de finală ale Cupei Cupelor nu era deloc una uşoară pentru echipa patronată de Nurhan Ali, după înfrângerea din tur, scor 23-38. Totuşi, handbaliştii români nu au dat dovadă de determinare şi au pierdut la fel de uşor şi în partida de duminică. Ruşinea constănţenilor a fost limitată de golurile lui Florin Nicolae (5), Sabău (4) şi Hejtmanek (4), dar patronul echipei nu a fost mulţumit, criticând jucătorii pentru atitudinea delăsătoare şi teama de care au dat dovadă aceştia.
"M-a deranjat atitudinea jucătorilor mei, au evoluat cu teamă, ca mielul la tăiere. Acum nu ne rămâne decât să ne concentrăm pe campionat şi Cupa României", a declarat Nurhan Ali.
Pe măsură ce meciul de pe litoral se aproapia de final şi spectatorii au realizat că echipa lor nu mai are nici o şansă la calificare, ei au început războiul cu Ion Marin, pe care l-au trimis la Dinamo:
"Marine, marş la Dinamo!" a fost scandarea preferată a suporterilor HCM-ului şi ai Farului, potrivit NewsIn.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: HCM Constanta
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close