Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal HCM Constanţa va întâlni Tatran Preşov în optimile Cupei Cupelor: ?Sorţii au fost buni cu noi?

HCM Constanţa va întâlni Tatran Preşov în optimile Cupei Cupelor: ?Sorţii au fost buni cu noi?

HCM Constanţa va întâlni Tatran Preşov în optimile Cupei Cupelor: ?Sorţii au fost buni cu noi?
25 Noi 2008   •   13:52

Marţi a avut loc tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Cupei Cupelor, competiţie în care România este reprezentată de HCM Constanţa şi Steaua MFA Bucureşti. Înaintea tragerii la sorţi, preşedintele CA al grupării constănţene, Nicuşor Constantinescu, era convins că formaţiile româneşti se vor întâlni în următoarea fază a competiţiei, însă sorţii au decis altfel.
Steaua va întâlni în optimile de finală formaţia spaniolă Pevafersa Valladolid, în timp ce HCM va juca cu Tatran Preşov, din Slovacia. ?Sorţii au fost buni cu noi?, a declarat, în exclusivitate pentru Antena3.ro, directorul executiv al HCM-ului, Nurhan Ali. Înainte să afle rezultatul de la sediul EHF din Viena, acesta declara că singura formaţie care ar conveni constănţenilor ar fi chiar Tatran Preşov, în condiţiile în care toate posibilele adversare ale HCM-ului veneau din Liga Campionilor.
?Dorim să întâlnim Steaua într-o etapă superioară?, a mai spus Nurhan Ali pentru Antena3.ro. Directorul executiv al HCM-ului a descris viitorul adversar al formaţiei sale ca fiind unul ?apropiat ca valoare? de gruparea constănţeană. ?Faptul că jucăm primul meci la ei acasă ne dă un atu în plus pentru calificare. Le luăm pulsul, vedem de ce sunt în stare şi la Constanţa ne calificăm?, a spus Nurhan Ali.
Steaua, care a ajuns în Cupa Cupelor din Liga Campionilor, va juca prima manşă pe teren propriu. Turul partidelor din optimile de finală ale competiţiei se va disputa pe 14/15 februarie, în timp ce returul este programat pentru 21/22 februarie.
Adversare pentru Challenge Cup
Cât priveşte formaţiile româneşti de handbal masculin angrenate în Challenge Cup, Ştiinţa Bacău va întâlni formaţia greacă PAOK Salonic, prima manşă urmând să se dispute în deplasare, câştigătoarea en-titre a trofeului, UCM Reşiţa, va juca împotriva formaţiei macedonene Vardar Skopje, primul meci pe teren propriu, în timp ce CSU Suceava va juca cu portughezii de la Liberty Bernardo, prima manşă fiind programată în deplasare.
Primul meci din cadrul optimilor de finală ale Challenge Cup este programat pentru 14/15 februarie 2009, în timp ce returul se va disputa o săptămâna mai târziu.
Foto: Telegraf Online
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: HCM Constanta
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close