Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal HCM merge strună în Liga Campionilor. Constănţenii înving şi Pick Szeged, cu 32-30

HCM merge strună în Liga Campionilor. Constănţenii înving şi Pick Szeged, cu 32-30

HCM merge strună în Liga Campionilor. Constănţenii înving şi Pick Szeged, cu 32-30
Sursa foto: hcm constanta
17 Oct 2009   •   18:47

HCM Constanţa a reuşit un nou rezultat bun în actuala ediţie a Ligii Campionilor. La o săptămână după ce au învins "galacticii" de la Montpellier, constănţenii au mai făcut o victimă, formaţia maghiară Pick Szeged. Rudi Stănescu şi compania nu au avut un meci uşor împotriva formaţiei internaţionalului român Vali Ghionea, dar în cele din urmă s-au impus la o diferenţă de două goluri.
Cu o victorie (37-33 cu Montpellier) şi o înfrângere (23-26 cu Valladolid), HCM a intrat timorată în al treilea joc din Grupa A a Ligii Campionilor. Meciul de la Buzău a început relativ slab, iar oaspeţii au condus cu 10-5 după câteva minute de joc. Cu toate acestea, elevii lui Zoran Kurteş s-au mobilizat exemplar şi au răsturnat rezultatul. Constănţenii au intrat la pauză în avantaj, 17-16, iar finalul partidei i-a găsit tot în faţa adversarilor, 31-30. În ultimele secunde, jucătorii noştri au transformat o lovitură de la 7 metri iar HCM avea a doua victorie din trei meciuri.
Sâmbătă s-a mai jucat şi Chekhovskie Medvedi - AC PAOK, partidă încheiată cu scorul de 37-25, potrivit evz.
În acest moment, HCM ocupă locul al doilea în grupă, cu 4 puncte, la două lungimi în spatele liderului Chekhovskie.
"Nu trebuia să facem un pas greşit. Acea victorie cu Montepellier ne-a dat aripi. Fără victoria de azi, nu avea rost! Important e când vom trage linie să prindem un loc de calificare. HCM este puternică, muncim de la an la an şi anul ăsta vrem să arătam că suntem atât de puternici încât să trecem de grupe. Ne vom bate pentru orice punct, iar la final vrem să fim între cele patru echipe calificate!", a declarat Laurenţiu Toma, unul dintre jucătorii în formă ai HCM-ului, pentru sport.ro.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: HCM Constanta
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close