Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Herbert Muller, favorit să îi ia locul lui Radu Voina la cârma naţionalei feminine de handbal a României

Herbert Muller, favorit să îi ia locul lui Radu Voina la cârma naţionalei feminine de handbal a României

Herbert Muller, favorit să îi ia locul lui Radu Voina la cârma naţionalei feminine de handbal a României
19 Dec 2009   •   17:39


Evoluţia mult sub aşteptări a "tricolorelor" la Campionatul Mondial de handbal feminin din China va aduce schimbări pentru România. Cea mai importantă va fi efectuată pe banca tehnică, unde deja se anunţă posibili înlocuitori pentru Radu Voina, a cărui situaţia va fi totuşi analizată în cadrul unei Comisii Tehnice a FRH, conform declaraţiilor făcute de preşedintele forului, Cristian Gaţu.

Conform ProSport, până acum favorită pentru postul de selecţioner era Mariana Târcă, graţie relaţiilor excelente cu unele jucătoare exponenţiale, însă parcursul Austriei de la acest Mondial i-a determinat pe oficialii FRH să-şi îndrepte atenţia şi către Muller.

Antrenorul Rulmentului a creat mai mult din amatoare o formaţie care a terminat pe 10 turneul din China, cu două locuri mai slab decât România. În plus, neamţul de origine română le cunoaşte foarte bine pe jucătoare, mai scrie ProSport, care anunţă că totul depinde de rezultatul alegerilor pentru preşedinţia FRH, la care candidează Cristian Gaţu, Robert Licu şi Mihai Marinescu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close