Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Incidente la handbal. Jucătoarele rapidiste, atacate după meciul din deplasare cu Oţelul, scor 27-24 (VIDEO)

Incidente la handbal. Jucătoarele rapidiste, atacate după meciul din deplasare cu Oţelul, scor 27-24 (VIDEO)

Incidente la handbal. Jucătoarele rapidiste, atacate după meciul din deplasare cu Oţelul, scor 27-24 (VIDEO)
Sursa foto: handbal
25 Apr 2009   •   16:44

Handbalistele care au jucat în meciul HC Oţelul Galaţi - Rapid Bucureşti din etapa a XXII-a a Ligii Naţionale de profil au avut o surpriză neplăcută după ultimul fluier al arbitrului. Meciul din teren, încheiat cu victoria gălăţencelor, a fost urmat de un alt "meci", o bătaie pe cinste între oficialii şi suporterii moldoveni pe de o parte şi jucătoarele oaspete pe de alta, încăierare din care, evident, mult mai şifonate au ieşit rapidistele.
Cele două echipe se luptă pentru un loc pe ultimul loc al podiumului Ligii Naţionale la handbal feminin, iar de data aceasta Oţelul a avut câştig de cauză, şi datorită celor opt goluri ale Renatei Tătăran, potrivit Mediafax. Pentru Rapid, cel mai mult a punctat Alina Dobrin, şapte goluri, iar acest lucru avea să o coste după fluierul de final al arbitrului.
Imediat ce partida s-a încheiat, Alina Dobrin şi colega ei Georgeta Gureşoaia au fost ţinta injuriilor vicepreşedintelui de la HC Oţelul, Ghiocel Constantinescu. Jucătoarele s-au ţinut tare, au replicat cu aceeaşi monedă şi l-au stropit cu apă pe oficialul care, călcat pe coadă, a sărit să le aplice o corecţie celor două. Lui Constantinescu i s-au mai alăturat şi câţiva suporteri ai gazdelor care au păcălit jandarmii şi au fugit spre intrarea în culoarul care duce spre vestiare, unde aveau loc evenimentele. Ceea ce a urmat a fost o încăierare generală, pe care arbitrii au ignorat-o şi au încercat să se ascundă în loc să aplaneze conflictul, informează Newsin.
"Mi se pare incredibil că pe teren au pătruns oficiali care să-mi înjure şi bruscheze sportivele. Nu-i înţeleg nici pe arbitrii, care s-au ferit şi n-au încercat să oprească acest conflict. Dacă s-ar fi întâmplat una ca asta la Bucureşti, am fi fost făcuţi ţigani şi ni s-ar fi suspendat sala 8 etape. Sper ca Federaţia să ia măsurile care se impun", a declarat Vasile Mărgulescu, antrenorul echipei oaspete, potrivit sursei citate.
"Nu mi se pare normal ca un oficial al adversarilor să intre pe teren şi să mă înjure. Accept să fiu înjurată din tribune, dar nu de oficialii gazdelor", a adăugat şi Alina Dobrin.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close