Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Înfrângere dureroasă pentru CSM București. Româncele au pierdut primul loc din grupă, după meciul cu Gyor

Înfrângere dureroasă pentru CSM București. Româncele au pierdut primul loc din grupă, după meciul cu Gyor

Înfrângere dureroasă pentru CSM București. Româncele au pierdut primul loc din grupă, după meciul cu Gyor
26 Feb 2018   •   22:01

CSM București a pierdut dureros meciul retur cu Gyor din grupele Ligii Campionilor. Româncele au fost învinse categoric în Ungaria, scor 24-28. 

Campioana României ratează însă șansa de a obține prima victorie la Gyor, o sală în care puține echipe se pot lăuda că au câștiga, bifând a treia înfrângere all-time în deplasare cu echipa maghiară.

Unguroaicele au fost la conducere pe toată durata primei reprize, profitând și de ratările exasperante ale jucătoarelor lui CSM, care au irosit numeroase ocazii, informează gsp.ro.

A fost 13-11 la pauză, dar maghiarele s-au dezlănțuit în repriza secundă, când "tigroaicele" au fost de nerecunoscut. Gyor s-a distanțat inclusiv la 6 goluri, 21-16.

Jucătoarele lui CSM au evoluat mai bine pe final, au încercat să se apropie de Gyor, dar maghiarele au mărit din nou turațiile și s-au impus cu 28-24. 

În urma înfrângerii cu Gyor, CSM București a fost devansată de echipa maghiară și a pierdut primul loc în clasamentul grupei. 

×
Subiecte în articol: CSM Bucuresti
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close