Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Însărcinată, handbalista Ani Senocico joacă pentru a-şi salva echipa,"U" Jolidon Cluj, de la retrogradare

Însărcinată, handbalista Ani Senocico joacă pentru a-şi salva echipa,"U" Jolidon Cluj, de la retrogradare

Însărcinată, handbalista Ani Senocico joacă pentru a-şi salva echipa,"U" Jolidon Cluj, de la retrogradare
Sursa foto: mihaela ani senocico
22 Apr 2009   •   19:50

Sacrificiu extreordinar al jucătoarei care poartă banderola de căpitan la "U" Jolidon Cluj. Deşi este însărcinată de două luni, Mihaela Ani-Senocico continuă să se antreneze şi să joace normal pentru echipa sa. Clujencele se află într-o situaţie foarte grea în acest sezon al primei ligi de handbal din România. Pericolul retrogradării este unul real, fapt care a determinat-o pe handbalistă să declare că va juca atâtea meciuri câte va fi nevoie până la sfâşitul sezonului.
Campionatul României la handbal feminin mai are programate cinci etape, iar "U" Jolidon nu se descurcă deloc bine. Obişnuită cu participarea în cupele europene, echipa ardeleană se află acum pe locul al 12-lea în clasament, cu 13 puncte. Dacă mai coboară un singur loc în ierarhia primei ligi, "U" Jolidon va retrograda. Situaţia nu îi place deloc Mihaelei Ani-Senocico, aceasta făcând o declaraţie surprinzătoare:
"Nu s-a pus problema să renunţ de pe acum. Medicul mi-a spus că ar fi mai bine să o fac, dar vreau să ajut echipa. Suntem într-o situaţie delicată şi oricât de mult mă bucur că vom avea un copil, gândul mi-e şi la echipă, la pericolul retrogradării. Sper să nu ajungem acolo. Voi juca până la finalul sezonului şi sper să ajut echipa pe care oricum nu o voi părăsi niciodată", a declarat Mihaela Ani-Senocico pentru Mediafax.
Antena3.ro

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close