Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Învinsă de Slovacia la CM din Croaţia, România va continua în Cupa Preşedintelui

Învinsă de Slovacia la CM din Croaţia, România va continua în Cupa Preşedintelui

Învinsă de Slovacia la CM din Croaţia, România va continua în Cupa Preşedintelui
Sursa foto: Aihan Omer
23 Ian 2009   •   08:50

Înfrângerea de joi a naţionalei României de handbal masculin cu Slovacia, scor 23-28, a trimis formaţia lui Aihan Omer în Cupa Preşedintelui, competiţia perdantelor din faza grupelor. România va juca pentru locurile 13-24 între 24 şi 27 ianuarie, adversarele noastre urmând să fie Spania, Cuba şi Kuwait.
Victoria mult aşteptată nu a venit, joi, în meciul decisiv cu Slovacia, iar România s-a clasat pe al patrulea loc în grupa A, cu doar două victorii. "Tricolorii" şi-au ratat obiectivul de la acest campionat mondial, care era calificarea în faza principală a grupelor, singura miză rămasă pentru handbaliştii antrenaţi de Aihan Omer fiind abţinerea locului al 13-lea.
România va juca primul meci în Cupa Preşedintelui, care se va disputa în localitatea Pula, pe 24 ianuarie, în compania Cubei. Duminică vom înfrunta Kuwait-ul, ultimul meci, cel cu Spania, urmând să se dispute marţi, conform Mediafax. Câştigătoarea turneului de consolare, adică echipa care va figura ca ocupanta locului 13 la CM de handbal, va primi,totuşi un trofeu simbolic.
De asemenea, au fost alcătuite cele două grupe principale de la Campionatul Mondial din Croaţia, fază din care România va lipsi. Iată componenţa acestora:
Grupa I
Franţa, Croaţia, Suedia, Ungaria, Slovacia, Coreea de Sud
Grupa II
Germania, Danemarca, Serbia, Macedonia, Norvegia, Polonia.
Antena3.ro

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close