Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Jucătoarele de la Oltchim primesc zile libere ca prime pentru victoriile din campionat

Jucătoarele de la Oltchim primesc zile libere ca prime pentru victoriile din campionat

Jucătoarele de la Oltchim primesc zile libere ca prime pentru victoriile din campionat
19 Apr 2011   •   11:13

Radu Voina a găsit o soluţie ingenioasă pentru a-şi menţine jucătoarele concentrate pe acest final de sezon. Antrenorul Oltchimului şi al echipei naţionale le oferă mai multe zile libere elevelor sale în funcţie de diferenţa la care câştigă.

E o metodă foarte bună. Aşa nu ne mai relaxăm. Înainte, când conduceam cu zece goluri, o lăsam mai moale. Aşa, ştiind că există o miză, stai concentrat şi vrei să câştigi la cât mai multe goluri diferenţă”, a declarat una dintre jucătoarele vâlcence, citată de Gazeta Sporturilor.

Experimentul a debutat la partida cu HCM Buzău din etaăa a 20-a a Ligii Naţionale. Voina le-a transmis jucătoarelor la o victorie la cel puţin 15 goluri diferenţă le va aduce o zi în plus de pauză. Oltchim a câştigat cu 46-23 meciul respectiv, iar de atunci metoda a devenit regulă, spre bucuria vâlcencelor, care în acest fel au obţinut până acum cinci zile libere în plus.

×
Subiecte în articol: Oltchim Ramnicu Valcea Radu Voina Prime
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close