Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Laurenţiu Toma şi Cristina Neagu, cei mai buni handbalişti români ai anului 2009

Laurenţiu Toma şi Cristina Neagu, cei mai buni handbalişti români ai anului 2009

Laurenţiu Toma şi Cristina Neagu, cei mai buni handbalişti români ai anului 2009
08 Ian 2010   •   14:10


Evoluţiile foarte bune pentru HCM Constanţa i-au adus lui Laurenţiu Toma titlul de cel mai bun handbalist român al anului 2009, din partea FRH. Extrema dreaptă a naţionalei României a primit cele mai multe voturi din partea tehnicienilor din campionatul intern, acelaşi lucru întâmplându-se şi în cazul Cristinei Neagu, de la Oltchim Râmnicu Vâlcea, care a fost desemnată cea mai bună handbalistă.

Toma, în vârstă de 28 de ani, a obţinut cu HCM, în primăvară, al patrulea titlu de campion din carieră, iar în actualul sezon al Ligii Campionilor ocupă un onorant loc 4 în clasamentul golgeterilor, cu 41 de goluri în şase partide. În plus, Toma este un jucător de bază şi al echipei naţionale, având până în prezent 102 selecţii şi 262 goluri.

"Mă bucur foarte mult pentru acest titlu şi ţin să mulţumesc colegilor mei de la echipă pentru întreg sprijinul acordat. Mă onorează acest titlu, dar mă şi obligă la evoluţii cât mai bune în continuare", a declarat Toma pentru cotidianul Telegraf.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristina Neagu
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close