Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Liga Campionilor: Oltchim câştigă în Croaţia cu un avans de zece goluri- Podravka - Rm. Vâlcea 20-30

Liga Campionilor: Oltchim câştigă în Croaţia cu un avans de zece goluri- Podravka - Rm. Vâlcea 20-30

Liga Campionilor: Oltchim câştigă în Croaţia cu un avans de zece goluri- Podravka - Rm. Vâlcea 20-30
15 Noi 2008   •   18:30

Oltchim Rm. Vâlcea a mers în Croaţia pentru cel de-al treilea meci din grupele Ligii campionilor la handbal feminin în faţa HC Podravka.
Fetele veneau după o victorie cu Lavrik şi un meci pierdut în faţa Lada, dar se afla pe prima poziţie datorită golaverajului.
Antrenorul Ivica Rimanici, de origine croată, declara înaintea meciului că vrea să-şi bată conaţionalele, pentru a deveni şi mai cunoscut. Misiune grea, dacă se consideră că Podravka este ?naţionala? Croaţiei, la care se adaugă şi unele jucătoare străine ?printre care portarul României, Paula Ungureanu.
În primele două etape, Podravka a învins cu 30-27 pe Lada Togliatti şi a pierdut în Norvegia, 26-27. Prima repriză începe anevoios pentru românce, care au fost conduse toată repriza la unul-două goluri diferenţă, dar reuşind mereu egalarea. Oricum la pauză, fetele merg în dezavantaj de un gol, Podravka fiind în avantaj: 14-13.
A doua repriză aduce o altă echipă, Oltichim distanţându-se cu fiecare fază de poartă, ajungând la diferenţă şi de 10 puncte în minutul 28. Apărarea româncelor a stat foarte bine, iar portarul a reuşit să blocheze 17 mingi. O repriză fantastică pentru fete, care termină cu un avans de 10 goluri ? scor 30-20.
Dacă câştigă meciurile următoare de acasă, Oltchim se va califica între primele opt echipe din Europa, unde a fost şi anul trecut. Ca obiectiv pentru acest an sunt semifinalele.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close