Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Liga Campionilor: Oltchim, în grupă cu Gyor, Podgorica şi Ljubljana

Liga Campionilor: Oltchim, în grupă cu Gyor, Podgorica şi Ljubljana

Liga Campionilor: Oltchim, în grupă cu Gyor, Podgorica şi Ljubljana
20 Ian 2009   •   12:37

Oltchim Râmnicu Vâlcea, campioana României, va evolua în grupa a II-a principală a Ligii Campionilor la handbal feminin, alături de Gyor ETO (Ungaria), Buducnost Podgorica (Muntenegru) şi Krin Ljubljana (Slovenia), conform tragerii la sorţi efectuată marţi la sediul EHF de la Viena.
Oltchim Râmnicu Vâlcea şi Gyor ETO s-au înfruntat şi anul trecut în grupa principală a Ligii Campionilor, când şi-au împărţit victoriile (32-27 la Vâlcea, 27-30 în Ungaria). În acest sezon, Gyor ETO a câştigat grupa A cu 10 puncte, Buducnost Podgorica a fost a 2-a cu 9 puncte în grupa B, iar Krim Ljubljana a fost a 2-a în grupa D cu 8 puncte. Reamintim că Oltchim a câştigat grupa C cu 8 puncte.
Oltchim Râmnicu Vâlcea joacă primul meci în deplasare la Podgorica, apoi pe teren propriu cu Krim Ljubljana şi cu Gyor ETO. Urmează jocurile retur cu Krim Ljubljana în deplasare, acasă cu Podgorica şi în deplasare cu Gyor ETO.
Progamul etapelor:
Etapa 1: 4-8 februarie 2009;
Etapa a 2-a: 11-15 februarie;
Etapa a 3-a: 18-22 februarie;
Etapa a 4-a: 25 februarie-1 martie;
Etapa a 5-a: 11-15 martie;
Etapa a 6-a: 18-22 martie.
Din prima grupă semifinală fac parte Hypo Viena (Austria), Viborg HK (Danemarca), Ikast-Brande EH (Danemarca), Podravka Koprivnica (Croaţia).
Agerpres

×
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close