Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Lucian Râşniţă, antrenorul acuzat de hărţuire sexuală, suspendat din funcţie

Lucian Râşniţă, antrenorul acuzat de hărţuire sexuală, suspendat din funcţie

Lucian Râşniţă, antrenorul acuzat de hărţuire sexuală, suspendat din funcţie
Sursa foto: rasnita
31 Iul 2009   •   15:16

Directorul coordonator al Centrului Naţional Olimpic de Excelenţă (CNOE) de la Râmnicu Vâlcea, Lucian Râşniţă, a fost vineri suspendat din funcţie. Fostului selecţioner al României de la fete şi de la băieţi pleacă după ce a fost acuzat de eleve ale sale, prin declaraţii pe propria răspundere, de hărţuire sexuală. Faptele reclamate de tinerele handbaliste ar fi avut loc anul acesta, între lunile ianuarie şi mai.
Consiliul de Administraţie al CNOE a decis, într-o şedinţă la care a luat parte şi primarul municipiului de pe Olt, Mircia Gutău, a luat decizia de a-l "trage pe dreapta" pe Râşniţă pe o perioadă nelimitată, potrivit prosport. Mai mult, doi dintre antrenorii Centrului, Ion Belu şi Costel Oprea, au fost şi ei suspendaţi din funcţiile ocupate în urma acuzelor de hărţuire sexuală.
Handbalistele care l-au acuzat oficial pe Râşniţă de hărţuire, printr-o declaraţie depusă la primăria Rm. Vâlcea, au fost Andreea Molnar Adespii şi Cristina Malac, plus încă trei colege de-ale lor care au rămas anonime, informează prosport.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Handbal hartuire sexuala
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close