Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Luminiţa Huţupan revine în poarta Oltchimului la 40 de ani

Luminiţa Huţupan revine în poarta Oltchimului la 40 de ani

Luminiţa Huţupan revine în poarta Oltchimului la 40 de ani
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    04 Ian 2012   •   10:29

Votată în 2011 drept cel mai bun portar din toate timpurile, Luminiţa Huţupan a decis să se întoarcă în poarta Oltchimului la 40 de ani şi două luni.

Şefii campioanei României i-au făcut propunerea Luminiţei fiind îngrijoraţi de forma slabă arătată de portarii echipei în ultima perioadă, scrie Gazeta Sporturilor, care notează şi faptul că dorinţa lui Huţupan de a-şi trece în palmares un nou trofeu al Ligii Campionilor a contat foarte mult.

Cele două părţi au căzut de acord în urma discuţiilor de marţi seară dintre Luminiţa Huţupan şi managerul clubului, Constantin Roibu.

Nu vreau să spun nimic. Nu declar acum că dacă mă întorc eu Oltchimul nu va mai pierde nici un meci. Am mult de muncă, eu nu am mai jucat de doi ani şi acest lucru probabil că se va vedea. Îmi doresc însă enorm să ajut echipa şi voi face tot posibilul pentru a reuşi”, a declarat Huţupan.

Luminiţa Huţupan s-a retras din handbal în 2009, după ce a evoluat cu Oltchim în semifinalele Ligii Campionilor, unde româncele au pierdut în faţa echipei daneze Viborg, iar în aprilie 2010 a născut o fetiţă.

În ultima perioadă, Huţupan a făcut parte din stafful tehnic al echipei naţionale feminine, unde a ocupat postul de antrenor cu portarii.


×
Subiecte în articol: Oltchim Ramnicu Valcea revenire
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close