Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Mesajul dureros al Cristinei Neagu, după ce România a ratat o medalie la EURO

Mesajul dureros al Cristinei Neagu, după ce România a ratat o medalie la EURO

Mesajul dureros al Cristinei Neagu, după ce România a ratat o medalie la EURO
16 Dec 2016   •   10:55

România a avut nevoie de un egal împotriva Danemarcei pentru a se califica din grupă direct în semificalele Campionatului European din Suedia, dar planurile i-au fost date peste cap, după ce fetele lui Martin Ambros au fost învinse 17-21 şi se vor mulţumi doar cu o luptă pentru locurile 5-6 la acest turneu final. Principa noastră "gură de foc", Cristina Neagu, nu a fost la capacitate maximă, în timp ce apărarea a fost de multe depăşită de daneze. 

Cristina Neagu a fost intervievată de corespondentul ProSport, în Suedia, Marius Huţu, iar vedeta naţionalei pare destul de afectată de ratarea calificării în semifinalele competiţiei şi a evidenţiat câteva dintre motivele pentru care am pierdut meciul în faţa Danemarcei.

"Sunt foarte tristă. Îmi doream foarte mult să jucăm pentru medalii. Din păcate, am avut un meci foarte greu, ieri, împotriva Cehiei. Eu, personal, nu am avut timp delor că să mă odihnesc, nu m-am simţit deloc proaspătă azi. Asta e, ţinem capul sus. Înainte să ajungem la Campionatul European nimeni nu se gândea că putem să intrăm în primele şase. Avem un antrenor nou, o echipă în reconstrucţie şi trebuie să ţinem capul sus.

Eu am făcut tot ce am putut, nu mi-au ieşit aruncările, dar repet că nu e vorba numai despre goluri în meciul de handbal. E vorba să-ţi pui colegele în valoare, iar eu am făcut tot ce am putut. Nu e vorba doar de o singură jucătoare din echipă, azi nu au mers mai multe lucruri", a declarat Cristina Neagu.

×
Subiecte în articol: Cristina Neagu mesaj euro
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close