Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Momente de groază la handbal! Suporterii lui Dinamo au năvălit în tribună peste soțiile și copiii adversarilor și au fost evacuați

Momente de groază la handbal! Suporterii lui Dinamo au năvălit în tribună peste soțiile și copiii adversarilor și au fost evacuați

Momente de groază la handbal! Suporterii lui Dinamo au năvălit în tribună peste soțiile și copiii adversarilor și au fost evacuați
26 Apr 2017   •   23:02

Cu un minut și jumătate înainte de finalul partidei din returul semifinalelor play-off-ului dintre HC Dobrogea Constanța și Dinamo București, 27-25 scor final, au avut loc incidente extrem de grave în tribune.

Echipa dobrogeană conducea la două goluri diferență moment în care galeria lui Dinamo a început scandalul. Fanii alb-roșilor au sărit la bătaie cu forțele de ordine și au rupt cordonul format din oamenii de pază. Mai mult, s-au folosit și gaze lacrimogene.

Imediat au pătruns în zona tribunei peste soțiile și copiii handbaliștilor de la Constanța. Jandarmii au intervenit și ei și i-au evacuat pe suporterii scandalagii ai "câinilor". În tot acest timp fanii dobrogenilor strigau: "Rușine! Rușine!" și ”Plecați acasă!”.

Meciul a fost întrerupt pentru aproape 10 minute, iar la final HC Dobrogea s-a impus cu 27-25. Dinamo a câștigat în tur, așa că partida decisivă se va juca pe 10 mai, la București. Dinamo e campioana en-titre.

Meciul s-a lăsat și cu 3 cartonașe roșii pentru durități: Nikolici de la Constanța și Mousavi și Mironescu de la Dinamo.

Aihan Omer, antrenorul Constanței, s-a arătat stupefiat de ce a văzut: "În tribune se aflau mulți copii, unii probabil pentru prima oară la un meci. S-au speriat și probabil s-au gândit că așa e mereu la handbal. Sper să nu se mai repete".

Mai multe pe GSP

×
Subiecte în articol: Dinamo incidente suporteri bătaie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close