Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Naţionala feminină de handbal a câştigat al doilea meci în cadrul Trofeului Carpaţi

Naţionala feminină de handbal a câştigat al doilea meci în cadrul Trofeului Carpaţi

Naţionala feminină de handbal a câştigat al doilea meci în cadrul Trofeului Carpaţi
22 Noi 2008   •   20:52

Handbalistele românce pregătite de antrenorul Radu Voina au jucat al doilea meci din cadrul Trofeului Carpaţi, cu reprezentativa Ucrainei, scorul final fiind 32-28 în favoarea fetelor noastre.
Deşi au început ezitant partida, fiind conduse până în minutul 25 al meciului, sportivele din naţionala noastră de handbal feminin au reuşit să încline balanţa jocului spre o nouă victorie românescă. Daniela Crap a fost jucătoarea care s-a evidenţiat în echipa noastră.
Duminică, începînd cu ora 11:00, urmează cel mai greu meci. România va întâlni Germania, ocupanta locului doi.
Echipa României a trecut, vineri, de reprezentativa similară a Croaţiei, scor 26-23, în primul meci al tricolorelor din cadrul Turneul Carpaţi, care se desfăşoară la Cluj.
Ucraina a învins echipa similară a Germaniei, scor 31-30, tot vineri, esticele câştigând cu un gol marcat în ultimele secunde ale partidei.
Tehnicianul tricolorelor, Radu Voina, s-a declarat mulţumit de acest succes al elevelor sale şi a precizat că este bucuros că România a făcut un joc mai bun decât în primul meci din acest turneu, împotriva Croaţiei: ?au fost momente în apărare în care nu au mers totul cum trebuie şi ne dorim ca în timpul scurt rămas să corectăm tot ce mai este de corectat. Ne bucură victoria de azi, dar şi de faptul că jocul a fost mai bun decât ieri?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Radu Voina
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close