Antena 3 Sport Alte sporturi Handbal Neagu a primit trofeul pentru cea mai bună handbalistă a lumii. Kumamoto, la picioarele Cristinei

Neagu a primit trofeul pentru cea mai bună handbalistă a lumii. Kumamoto, la picioarele Cristinei

03 Dec 2019   •   15:46
Neagu a primit trofeul pentru cea mai bună handbalistă a lumii. Kumamoto, la picioarele Cristinei
Sursa foto: foto: FR Handbal

Cristina Neagu a primit, luni, trofeul pentru cea mai bună handbalistă a lumii în 2018, într-o ceremonie specială, la Kumamoto, în Japonia.

În prima zi de pauză a naţionalei lui Tomas Ryde de la debutul la Campionatul Mondial, căpitanul tricolorelor a fost premiată la pauza meiului din Grupa D, dintre Congo şi Japonia, de către Hassan Moustafa – preşedintele Federaţiei Internaţionale de Handbal, anunţă site-ul oficial al forului.

Câştigătorii trofeelor "Handbalistul Anului 2018" şi "Jucătoarea Anului 2018" fuseseră anunţaţi încă din luna martie, Cristina Neagu trecându-şi numele pe lista de onoare alături de danezul Mikkel Hansen. Este însă pentru prima dată când forul mondial organizează o ceremonie specială pentru acordarea trofeului.

Continuarea pe adevarul.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close