Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Neplătite de Rulmentul, handbalistele Neagu şi Vizitiu au devenit libere de contract

Neplătite de Rulmentul, handbalistele Neagu şi Vizitiu au devenit libere de contract

Neplătite de Rulmentul, handbalistele Neagu şi Vizitiu au devenit libere de contract
Sursa foto: Cristina Neagu
24 Feb 2009   •   16:23

Handbalistele Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu au devenit marţi libere de contract, după ce fosta lor echipă, Rulmentul Braşov, nu le mai plătise salariile de aproape nouă luni de zile. Anunţul a fost făcut de secretarul general al Federaţiei Române de Handbal, Mihai Marinescu, aceasta adăugând, totuşi, că jucătoarele mai pot acorda câteva zile de graţie clubului pentru a le plăti, dacă doresc acest lucru, printr-o hârtie trimisă la FRH.
Situaţia de la clubul braşovean este una critică, multe jucătoare evoluând pentru Rulmentul fără să fi văzut vreun ban în ultimele luni. Totuşi, singurele care au depus memorii până acum sunt Neagu şi Vizitiu, care s-au adresat forului handbalistic în urmă cu trei săptămâni, potrivit Mediafax.
"Din punctul nostru de vedere, cele două handbaliste sunt libere de contract. Luni, am primit de la cele două o hârtie în care spuneau că îşi menţin poziţia şi că nu au fost contactate de nimeni de la club pentru a cădea la o înţelegere. Ba mai mult, au vrut să devină libere din 23 februarie, dar le-am explicat că trebuie să aşteptăm până la ora 12.00 noaptea. Cum marţi nu s-a schimbat nimic, cele două sunt libere", a declarat Marinescu despre situaţie celor două handbaliste.
"Este adevărat că, dacă cele două jucătoare discută cu clubul Rulmentul şi se înţeleg să mai aştepte, pentru că li s-a virat o parte din bani, atunci pot trimite o hârtie la noi şi o vom lua în calcul, iar ele pot rămâne în continuare la Rulmentul", a completat secretarul general al FRH.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristina Neagu
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close