Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Olchim a câştigat derbyul campionatului, cu Rulmentul, la Râmnicu Vâlcea: 31-25

Olchim a câştigat derbyul campionatului, cu Rulmentul, la Râmnicu Vâlcea: 31-25

Olchim a câştigat derbyul campionatului, cu Rulmentul, la Râmnicu Vâlcea: 31-25
Sursa foto: cristina neagu
22 Oct 2009   •   11:18

Campioanale de la Oltchim Râmnicul Vâlcea şi vicecampioanele de la Rulmentul Braşov au jucat, miercuri, restanţa din etapa a V-a a Ligii Naţionale la handbal feminin. Elevele lui Radu Voina au făcut, astfel, o repetiţie reuşită pentru meciul din Liga Campionilor cu Navarra de sâmbătă.
Partida a fost în pericol de a nu se disputa, deoarece jucătoarele Rulmentului refuzau să facă deplasarea până când nu îşi primeau salariile restante. Conducerea clubului le-a îndeplinit, însă, doleanţele lui Gogârlă şi compania, iar meciul de la Râmnic s-a jucat. A fost, în cele din urmă, un meci de antrenament pentru Olchim, partida fiind echilibrată doar la început.
Fosta jucătoare a Rulmentului, Cristina Neagu, a fost MVP, cu 6 goluri marcate, urmată de Ardean şi Maier cu câte 5. Pentru echipa oaspete, portugheza Barbosa a fost de neoprit, un coşmar pentru apărarea Olchimului, marcând 12 goluri, conform Mediafax.. Din păcate pentru Rulmentul, o singură jucătoare nu este de ajuns, iar meciul a fost pierdut.
Oltchim este liderul Ligii Naţionale cu 10 puncte din tot atâtea posibile, în timp ce Rulmentul este pe locul al doilea, cu 8 puncte. HCM Baia Mare, Dunărea Brăila şi Oţelul Galaţi urmează cu câte 6 puncte.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristina Neagu Oltchim Ramnicu Valcea
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close