Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Oltchim a câștigat prima manșă în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin

Oltchim a câștigat prima manșă în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin

Oltchim a câștigat prima manșă în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin
01 Apr 2012   •   22:24

Oltchim Râmnicu Vâlcea a câștigat la patru goluri diferență prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor, împotriva formației Gyor ETO, scor 35-31. Oltchim a reuşit o revenire extraordinară în repriza secundă, pe care și-a adjudecat-o cu scorul de 22-14, şi are prima şansă de a ajunge în finală.

Oltchim a început bine meciul, s-a desprins la 6-4 în minutul 11, dar au urmat aproximativ 10 minute în care vâlcencelor nu le-a mai ieşit nimic, iar Gyor a marcat şase goluri consecutive. Oltchim a revenit în joc, s-a apropiat chiar la două goluri, 11-13, dar echipa maghiară a refăcut avantajul şi a intrat la cabine cu 17-13 pe tabela de marcaj.

Vâlcencele au început repriza secundă cu cinci goluri consecutive și au trecut treptat la conducere, susținute și de un public fantastic în Sala Traian. Avantajul maxim al echipei noastre a fost de 7 goluri, însă Gyor s-a redresat și a redus din diferență până la final.

Campioana Ungariei joacă a 11-a semifinală consecutivă în cupele europene. Oltchim este la a treia semifinală de Liga Campionilor, 2009, 2010 şi 2012, în 2010 jucând finala după ce a trecut chiar de Gyor, cu 25-25 şi 24-20. Returul va avea loc pe 7 aprilie, la Veszprem.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close