Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Oltchim a învins în deplasare pe Zvezda Zvenigorod şi păstrează şanse pentru calificarea în semifinalele Ligii Campionilor

Oltchim a învins în deplasare pe Zvezda Zvenigorod şi păstrează şanse pentru calificarea în semifinalele Ligii Campionilor

Oltchim a învins în deplasare pe Zvezda Zvenigorod şi păstrează şanse pentru calificarea în semifinalele Ligii Campionilor
de M.T.    |    03 Mar 2013   •   11:15

Oltchim Râmnicu Vâlcea păstrează şanse de calificare în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a reuşit să câştige în deplasare în faţa rusoaicelor de la Zvezda Zvenigorod, scor 26-23, în etapa a 4-a din grupa principală 2 a competiţiei.

Campioana României va juca însă meciul decisiv săptămâna viitoare, atunci când va întâlni la Budapesta pe Ferencvaros, echipă care are punctaj maxim după trei partide şi care, în tur, s-a impus la Vâlcea cu 23-22.

Prima repriză a întâlnirii din Rusia a stat sub semnul echilibrului, cele două echipe mergând cap la cap înainte ca Zvezda să reuşească să se desprindă în ultimele minute şi să intre la vestiare cu un avantaj de două goluri, scor 15-13.

Mai mult decât atât, gazdele au început mai bine şi partea a doua, conducând în minutul 35 cu 17-13, cea mai mare diferenţă înregistrată în meci. Fetele lui Jakob Vestergaard au revenit însă, în special datorită paradelor Paulei Ungureanu, şi au egalat la 19.

Ionela Stanca le-a adus în avantaj pe vâlcence cu zece minute înainte de final, iar din acel moment, campioana României nu a mai scăpat jocul din mână şi s-a impus în cele din urmă cu 26-23, a doua victorie în grupa principală.

Cu şapte goluri marcate, Katarina Bulatovic a fost cea mai bună jucătoare de la Oltchim, în timp ce de la gazde s-a remarcat Postnova, care a înscris de şase ori.

Campioana României mai are de jucat două meciuri, cu Ferencvars în deplasare şi cu slovenele de la Krim Ljubljana pe teren propriu.


×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close