Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Oltchim a învins la scor pe Metz şi este lider în grupa principală 2 a Ligii Campionilor

Oltchim a învins la scor pe Metz şi este lider în grupa principală 2 a Ligii Campionilor

Oltchim a învins la scor pe Metz şi este lider în grupa principală 2 a Ligii Campionilor
13 Feb 2012   •   10:02

Oltchim Râmnicu Vâlcea a învins formaţia franceză Metz Handball cu scorul de 30-21, duminică, într-un meci din Grupa principală 2 a Ligii Campionilor la handbal feminin.

În urma acestui rezultat, formaţia din Vâlcea a acumulat 4 puncte şi este lider în clasament, alături de Buduncost.

Antrenorul Radu Voina este convins că o victorie în etapa viitoare, cu Buduncost, ar putea asigura calificarea vâlcencelor mai departe, în condiţiile în care primele două echipe clasate din grupă vor juca în semifinalele competiţiei.

"M-am temut de această partidă. Metz pierduse primul meci, pe propriul teren şi a venit la Vâlcea cu gândul de a recupera punctele şi de a rămâne în ecuaţia calificării. Metz nu este o echipă slabă, cum am mai auzit tot felul de păreri. Este una din primele opt formaţii ale Europei. Dacă vom învinge duminică pe Buducnost, atunci suntem calificaţi în mare măsură, e clar că vom avea cu mult mai puţine emoţii. Vom avea, însă, un meci extrem de dificil. Nu uitaţi că va veni la Vâlcea o formaţie cu o forţă incredibilă de la 9 metri", a spus Voina.

Pentru Oltchim au marcat Oana Manea (3 goluri), Patricia Vizitiu (1), Oana Chirilă (3), Marija Jovanovic (1), Yeliz Ozel (3), Aurelia Brădeanu (4), Daniela Băbeanu (1), Iulia Curea (2), Valentina Elisei Ardean (5), Adriana Nechita (2) şi Iulia Managarova (5).

Programul complet al meciurilor din grupa a 2-a, în continuare, este următorul:
18-19 februarie: Metz Handball-Krim şi Oltchim-Buducnost
24-26 februarie: Metz Handball-Oltchim şi Krim-Buducnost
4 martie: Buducnost-Metz Handball şi Oltchim-Krim
10-11 martie: Krim-Metz Handball şi Buducnost-Oltchim Rm. Valcea.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close