Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Oltchim a învins lejer CSM Ploieşti şi pleacă cu gânduri mari în Rusia

Oltchim a învins lejer CSM Ploieşti şi pleacă cu gânduri mari în Rusia

Oltchim a învins lejer CSM Ploieşti şi pleacă cu gânduri mari în Rusia
05 Noi 2008   •   12:51

Oltchim Râmnicu Vâlcea a învins în deplasarea de la Ploieşti pe CSM din localitate cu un scor categoric, 40-26, într-un meci jucat în devans, contând pentru etapa a VII-a din Liga Naţională de Handbal feminin.
Ivica Rimanici, antrenorul oltencelor de la Oltchim, a preferat în prima repriză (20-18) să îşi menajeze titularele pentru meciul de vineri din Liga Campionilor, cu Lada Togliati, din Rusia. ?Plecăm seara şi ajungem abia la 7 de dimineaţă , după o escală la Frankfurt şi un drum de 100 de kilometri cu autocarul ?, a motivat antrenorul secund Aurelian Roşca.
Preşedintele Oltchimului, Jean Gavrilescu a apreciat că meciul cu CSM Ploieşti a fost un antrenament reuşit în perspectiva meciului de vineri. ?Sper să repetăm jocul bun pe care l-am făcut cu Larvik şi să ne întoarcem din Rusia cu cel puţin un punct. Un rezultat favorabil nouă la Togliati ne-ar mări şansele de a fi în primele două clasate din cea mai grea grupă a Ligii Campionilor", a spus Gavrilescu. Cu aceeaşi ocazie, oficialul vâlcean a confirmat interesul pentru handbalista din Turcia, Yeliz Ozel, una dintre cele mai prolifice jucătoare din Europa: ?Este o fire dificilă, dar corectă, niciodată nu a adus aminte de bani. Nu ne-a promis că va veni, deşi noi o dorim din ianuarie, dar nici nu ne-a declinat oferta? a precizat Gavrilescu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Oltchim Ramnicu Valcea
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close