Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Oltchim a pierdut şi al doilea meci din grupa principală a Ligii Campionilor, 24-28 cu Krim Ljubljana

Oltchim a pierdut şi al doilea meci din grupa principală a Ligii Campionilor, 24-28 cu Krim Ljubljana

Oltchim a pierdut şi al doilea meci din grupa principală a Ligii Campionilor, 24-28 cu Krim Ljubljana
de M.T.    |    11 Feb 2013   •   10:45

Oltchim Râmnicu Vâlcea a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 28-24, de formaţia slovenă Krim Ljubljana, în cea de-a doua partidă disputată în grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

Capmpioana României pierduse surpinzător şi în prima etapă, chiar pe teren propriu, în faţa unguroaicelor de la Ferencvaros (22-23).

Elevele lui Jakob Vestergaard au început bine jocul şi au condus în debutul întâlnirii, dar Krim a reuşit să preia conducerea în minutul 10 şi, din acel moment, nu a mai cedat-o până la final.

La pauză, gazdele aveau deja un avans de trei goluri (13-10), iar în partea a doua, diferenţa a crescut chiar şi până la cinci lungimi (26-21, minutul 57), vâlcencele dovedind că sunt departe de forma din prima parte a sezonului.

Cu 10 goluri marcate, Katarina Bulatovic a fost cea mai bună jucătoare a campioanei României, de la krim remarcându-se Penezic (11 goluri) şi Varlec (5 goluri).

În celălalt meci din grupa a 2-a, Ferencvaros a câştigat acasă în faţa rusoaicelor de la Zvezda Zvenigorod, scor 29-24, astfel că formaţia maghiară are punctaj maxim după două etape, la fel ca şi Krim.

Pentru a se putea califica în semifinalele Ligii ampionilor, acolo unde vor merge primele două clasate din fiecare grupă principală, Oltchim este obligată să câştige toate cele patru meciuri care i-au mai rămas de disputat.

Primul dintre ele este programat pe 16 februarie, cu Zvezda, la Râmnicu Vâlcea.


×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close