Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Oltchim a ratat calificarea în finala Ligii Campionilor. Voina dă vina ȘI pe arbitri

Oltchim a ratat calificarea în finala Ligii Campionilor. Voina dă vina ȘI pe arbitri

Oltchim a ratat calificarea în finala Ligii Campionilor. Voina dă vina ȘI pe arbitri
07 Apr 2012   •   19:28

Oltchim Râmnicu Vâlcea nu a reuşit să se califice în finala Ligii Campionilor la handbal feminin, deși pornise cu un avantaj de patru goluri după partida tur. Gyor Eto s-a impus la Veszprem cu scorul de 31-23 și a spulberat visul româncelor de a juca a doua finală, după cea din 2010.

Campioana României nu a rezistat psihic într-un meci intens din punct de vedere emoţional, în care ambele echipei au greşit foarte mult şi au oferit un joc fragmentat, încâlcit şi fără luciditate. Oltchim s-a ţinut aproape de Gyor doar 19 minute, după care gazdele, împinse de la spate de public (şi de arbitri, conform antrenorului Radu Voina) au intrat la pauză cu un avans de 7 goluri (19-12). Vâlcencele nu şi-au revenit după pauză şi Gyor s-a distanţat la 26-19 în minutul 51.

"Cred că Gyor a fost mai determinată. Noi am fost precipitaţi, iar în apărare nu am dat dovadă de solidaritate. Sala a fost incendiară, dar diferenţa de pe tabelă nu e cea reală. A fost un vânt prielnic Gyor-ului şi cred că şi arbitrii au pus un pic umărul. Şeful arbitrilor a fost hotărâtor. Nu vreau să se înţeleagă că am pierdut datorită arbitrilor. Astăzi le-au dus la câte goluri au avut nevoie. Nu vreau să arunc toată vina pe ei, pentru că şi noi am făcut multe greşeli. Cine înţelege fenomenul handbalistic sigur îşi dă seama că trebuia să jucăm mult mai bine aici pentru a ne califica", a spus Radu Voina.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close