Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Oltchim câşigă în deplasare cu Itxako şi are punctaj maxim în Liga Campionilor

Oltchim câşigă în deplasare cu Itxako şi are punctaj maxim în Liga Campionilor

Oltchim câşigă în deplasare cu Itxako şi are punctaj maxim în Liga Campionilor
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    15 Oct 2011   •   22:32

Oltchim Râmnicu Vâlcea continuă să aibă punctaj maxim în Liga Campionilor la handbal feminin, după ce a reuşit să învingă sâmbătă, în deplasare, pe Itxako Navarra, finalista din sezonul trecut, cu scorul de 25-22.

 
După trei etape, campioana României are 6 puncte şi este lider solitar în grupa C, următorul meci al vâlcencelor fiind programat tot în deplasare, pe 30 octombrie, împotriva rusoaicelor de la Dinamo Volgograd.
 
Prima repriză a meciului din Spania a fost controlată de Itxako, care a condus în permanenţă la două-trei goluri, desprinzându-e chiar la 11-7 în minutul 23. Handbalistele de la Oltchim au revenit pe finalul primei reprize, care s-a încheiat cu 12-10 în favoarea gazdelor.
 
Lucrurile s-au schimbat după pauză, atunci când elevele lui Radu Voina au refăcut diferenţa de patru goluri din minutul 33 şi, după o perioadă în care s-a mers cap la cap, vâlcencele s-au desprins uşor-uşor până la 24-20, graţie evoluţiei excelente din repriza a doua a portăriţei Talida Tolnai, dar şi a Adei Nechita, autoare a trei goluri.
 
Cea mai bună marcatoare a Oltchimului a fost pivotul Oana Manea, care a punctat de cinci ori, la fel ca şi Aguilar Diaz, de la Itxako.
 
Cea de-a doua partidă a grupei, Buxtehuder SV - Dinamo Volgograd, va avea loc duminică, ambele echipe având 0 puncte după primele etape.
 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close