Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Oltchim defilează în Ligă. "Galacticele" de la Rm. Vâlcea se califică în grupele principale

Oltchim defilează în Ligă. "Galacticele" de la Rm. Vâlcea se califică în grupele principale

Oltchim defilează în Ligă. "Galacticele" de la Rm. Vâlcea se califică în grupele principale
Sursa foto: cristina neagu
10 Ian 2010   •   21:45

Formaţia de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea a obţinut, duminică, biletele pentru faza principală a grupelor Ligii Campionilor, după un meci câştigat pe teren propriu cu SD Itxako. Victoria a fost una la limită, dar a fost suficientă pentru a asigura calificarea mai departe, cu un meci rămas de disputat în Grupa C a Ligii Campionilor.
Nimeni nu pare să le poată opri pe handbalistele vâlcence din drumul spre fazele finale ale competiţiei - regină, iar Oltchim a obţinut calificarea mai departe deja, cu toate că mai are un meci de disputat. Până în acest moment, Oltchim a acumulat patru victorii din cinci partide în Grupa C.
Partida de la Râmnicu - Vâlcea, cu formaţia spaniolă SD Itxako, s-a încheiat cu scorul de 27-26 (15-14), unul strâns în favoarea româncelor. Marcatoarele echipei din Vâlcea au fost Vizitiu 6 goluri, Maier 6, Stanca 4, Lecuşanu 4, Puşcaşu 2, Szucs 2, Manea 1, Fiera 1 şi Gatzel 1, potrivit Mediafax.
Duminică s-a mai disputat în Grupa C a Ligii Campionilor partida Gyor ETO-Zvezda Zvenigorod 27-25 (14-10).
Clasamentul grupei C
1. Oltchim - 8 puncte
2. Gyor ETO - 6p
3. Zvezda Zvenigorod - 5p
4. SD Itxako - 1p
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Oltchim Ramnicu Valcea
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close