Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Oltchim - Gyor: 28-26 în LC şi semifinalele sunt tot mai aproape

Oltchim - Gyor: 28-26 în LC şi semifinalele sunt tot mai aproape

Oltchim - Gyor: 28-26 în LC şi semifinalele sunt tot mai aproape
Sursa foto: Oltchim Ramnicu-Valcea
21 Feb 2009   •   21:08

Oltchim Râmnicu-Vâlcea a obţinut sâmbătă cea de-a doua victorie din trei meciuri în Liga Campionilor la handbal feminin împotriva echipei maghiare Eto Gyor. Româncele s-au impus cu scorul de 28-26 şi sunt, în acest moment, lidere în Grupa a 2-a din faza principală a celei mai importante competiţii europene, anunţă Mediafax.
Vâlcencele au uitat repede de înfrângerea din prima etapă, în deplasare, cu Buducnost Podgorica, 23-22, pentru a câştiga a apoi cu Krim Ljubljana şi Gyor. Cu patru puncte din trei partide, elevele lui Radu Voina conduc grupa la golaveraj în faţa unguroaicelor din Gyor, potrivit site-ului oficial al competiţiei. Pentru a se califica în semifinalele Ligii Campionilor, româncele trebuie să se claseze cel puţin pe locul secund în Grupa a 2-a.
"A fost un meci greu, dar am pregătit la antrenamente tactica şi am reuşit să câştigăm meciul. În final nu ne-a fost frică. De asta am intrat în teren, să luptăm pentru fiecare mingea. Chair dacă am fost în cinci , am stâns din dinţi şi am câştigat. Meciul are 60 de minute şi noi trebuie să luptăm din minutul 1 până în 60. Am avut ceva emoţii, dar nu ne-am temut de nimeni. Mai avem 3 meciuri, care contează foarte mult pentru calificare.", a declarat după meci Valentina Ardean Elisei pentru sport.ro.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga campionilor la handbal feminin
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close