Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Oltchim, în semifinalele Ligii Campionilor. Remiza cu Volgograd, 32-32, aduce punctul necesar (VIDEO)

Oltchim, în semifinalele Ligii Campionilor. Remiza cu Volgograd, 32-32, aduce punctul necesar (VIDEO)

Oltchim, în semifinalele Ligii Campionilor. Remiza cu Volgograd, 32-32, aduce punctul necesar (VIDEO)
Sursa foto: puscasu
06 Mar 2010   •   19:20

Campioana României la handbal feminin a obţinut sâmbătă calificarea în penultimul act al ediţiei 2009-2010 a Ligii Campionilor. Jucătoarele Oltchimului şi-au continuat parcursul excelent în Liga Campionilor şi a obţinut în deplasarea de la Volgograd, cu Dinamo, exact rezultatul de care avea nevoie pentru a-şi asigura locul în semifinalele competiţiei.
Oltchim avea şansa se a-şi asigura calificarea în semifinale cu un meci înainte de final. Iar jucătoarele vâlcence au respectat cu sfinţenie situaţia, plecând de la Volgograd cu punctul necesar. Astfel, partida de pe 14 martie cu Hypo Viena, ultima din grupa principală a Ligii, îşi pierde din importanţă. Singura miză rămasă este aceea a primului loc, pentru care Oltchim se luptă cu Viborg.
Prima repriză de la Volgograd a fost diminată mai mult de sportivele ruse, care au preluat de mai multe ori conducerea dar s-au văzut de fiecare dată egalate. La pauză, astfel, scorul era 15-15. După reluarea jocului, elevele lui Radu Voina au fost mai prezente în atac şi au condus de mai multe ori pe tabelă. Cu toate acestea, echilibrul a fost cuvântul de oridine şi, cum remiza aducea la fel de multă bucurie ca o victorie, româncele s-au mulţimit cu scorul final de 32-32.
Principalele marcatoare au fost:
Dinamo - Kochetova 11 goluri, Levina 6, Makeeva 5, Khmyrova 5, Lambevska 3, Grebenkina 1, Avdekova 1.
Oltchim - Vizitiu 7 goluri, Puşcaşu 6, Manea 5, Maier 5, Neagu 5, Fiera 1, Luca 1, Beşe 1, Stanca 1.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Oltchim Râmnicu Vâlcea Liga Campionilor
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close