Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Oltchim învinge iar Itxako şi se califică de pe primul loc în următoarea fază a Ligii Campionilor

Oltchim învinge iar Itxako şi se califică de pe primul loc în următoarea fază a Ligii Campionilor

Oltchim învinge iar Itxako şi se califică de pe primul loc în următoarea fază a Ligii Campionilor
Sursa foto: Foto: GSp.ro
14 Noi 2011   •   13:34

Oltchim Râmnicu Vâlcea a reuşit a doua victorie împotriva echipei Itxako Navarra, impunându-se de această dată cu scorul de 30-22 pe teren propriu. În urma acestui rezultat, Oltchim, deja calificată în grupele principale ale competiţiei, a câştigat Grupa D a Ligii Campionilor.

Meciul a fost echilibrat în prima sa parte, după care Oltchim s-a desprins la două goluri, înaintea unei secete de 12 minute în care vâlcencele nu au punctat deloc. Itxako a intrat la pauză cu două goluri avans pe tabelă, dar Oltchim a reuşit şase goluri consecutive şi a dominat finalul partidei cu finalista sezonului trecut al Ligii Campionilor.

Oltchim a ocupat primul loc în grupă, cu 10 puncte, urmată de Grupo Asfi Itxako Navarra, 8 p, Dinamo Volgograd, 6 p, Buxtehuder SV, 0 p.

Oltchim şi Itxako s-au calificat în grupele principale ale competiţiei. Tragerea la sorţi a grupelor principale va avea loc în 15 noiembrie, iar meciurile se vor disputa între 4 februarie - 11 martie 2012.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close