Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Oltchim pierde manşa tur a finalei Ligii Campionilor şi are nevoie de o evoluţie de excepţie la Bucureşti

Oltchim pierde manşa tur a finalei Ligii Campionilor şi are nevoie de o evoluţie de excepţie la Bucureşti

Oltchim pierde manşa tur a finalei Ligii Campionilor şi are nevoie de o evoluţie de excepţie la Bucureşti
08 Mai 2010   •   18:42

Oltchim Râmnicu Vâlcea a pierdut în faţa formaţiei daneze Viborg HK, scor 21-28, în manşa tur a finalei Ligii Campionilor la handbal feminin. Elevele lui Radu Voina vor porni astfel în partida retur cu un handicap de 7 goluri, când meciul se va juca cu trofeul pe masă la Bucureşti, sâmbăta viitoare, de la ora 20:45.

Oltchim Râmnicu Vâlcea a început bine partida şi a condus în permanenţă cu un gol, iar în minutul 12 s-a distanţat chiar la două goluri, scor 7-5. Au urmat însă şase minute de foc pentru românce, care nu au mai reuşit să marcheze iar adversarele au profitat pentru a trece la conducere cu trei goluri.

Această diferenţă de scor a fost menţinută până la pauză, când scorul a arătat 14-11. Repriza a doua a început bine pentru Viborg, care în minutul 39 a condus cu 20-13. Eliminarea lui Rikke Skov le-a permis vâlcencelor să reducă handicapul la trei goluri cu patru goluri înscrise de Cristina Neagu.

Viborg a forţat atacul în ultimele 10 minute şi a reuşit să se distanţeze chiar şi la zece goluri, impunându-se în final cu scorul de 28-21.

Au marcat:
Viborg HK - Popovici 9 goluri, Vărzaru 6, Jurack 5, Skov 3, Althaus 2, Mikkelsen 2, Lunde-Borgersen 1.

Oltchim - Neagu 6 goluri, Stanca 6, Lecuşanu 3, Maier 2, Nechita 2, Puşcaşu 1, Vizitiu 1.

Cele două formaţii s-au mai întâlnit în faza a doua a grupelor. Atunci Oltchim a câştigat meciul tur cu 27-26, în timp ce în retur Viborg s.a impus cu 33-26.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Oltchim Ramnicu Valcea
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close