Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Oltchim pierde ultimul meci din grupele Ligii, cu Viborg. Următoarea adversară este Gyor

Oltchim pierde ultimul meci din grupele Ligii, cu Viborg. Următoarea adversară este Gyor

Oltchim pierde ultimul meci din grupele Ligii, cu Viborg. Următoarea adversară este Gyor
Sursa foto: oltchim
20 Mar 2010   •   18:24

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu-Vâlcea, a pierdut sâmbătă ultimul meci din grupele Ligii Campionilor, cu Viborg. Danezele campioana europene en-titre s-au impus pe teren propriu cu 33-26, cu Cristina Vărzaru drept golgheter. Calificată în semifinale de pe primul loc al grupei, Oltchim va întâlni echipa maghiară Gyor.
Româncele de la Oltchim au mers în Danemarca pentru o partidă cu Viborg lipsită de orice miză. Cu locul I în grupă deja asigurat, elevele lui Radu Voina nu au mai arătat determinarea de la meciul tur, când s-au impus cu 27-26, iar acest lucru s-a văzut pe tabelă. Cu românca Vărzaru în mare formă, 10 goluri înscrise, Viborg nu a avut mari probleme, conducând la pauză cu 17-15. La finalul timpului de joc, diferenţa crescuse la şapte goluri.
Principalele marcatorare ale echipe Viborg, Vărzaru şi Popovici, au avut câte 10 goluri marcate, în timp ce pentru românce Ionela Stanca a fost golgheteră cu 6 reuşite, potrivit Mediafax.
Clasamentul final al grupei:
1. Oltchim - 9 puncte
2. Viborg - 8 puncte
3. Hypo Viena - 5 puncte
4. Dinamo Volgograd - 3 puncte.
Oltchim va întâlni în semifinale formaţia maghiară Gyor, care a fost clasata pe locul al doilea în cealaltă grupă a Ligii Campionilor, după Larvik.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Oltchim Liga Campionilor Radu Voina
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close